Offerte of advies

Bedrijven waarmee we samenwerken

Zoek je een bedrijf om je klus uit te voeren? Vraag hier je advies of offerte aan via onze coöperatie. deA werkt samen met lokale en regionale bedrijven waarmee we afspraken hebben gemaakt: binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak en ze leveren kwaliteit. Achteraf bellen we of je tevreden bent. Steekproefsgewijs controleren we of de maatregel goed is uitgevoerd om kwaliteit te waarborgen.

Tevreden bewoners

Een belangrijke afspraak is dat als deA een offerte namens een bewoner aanvraagt, dit als een serieuze aanvraag beschouwd wordt. Het bedrijf stuurt de bewoner vervolgens rechtstreeks een offerte met een afschrift aan deA. En voor de duidelijkheid: we ontvangen daar geen provisie voor! Ons belang is dat de maatregelen goed worden uitgevoerd en bewoners tevreden zijn.

Advies of offerte warmtepomp

Zodra je de offerte aanvraagt, selecteren wij een geschikt bedrijf. Dat neemt contact met je op zodat jullie een afspraak kunnen plannen voor een bezoek aan je woning. Je ontvangt dan een offerte op maat.

  • Ik wil graag advies of een offerte

    Vraag je een offerte of advies aan via deA, dan kom je in contact met lokale en regionale bedrijven die gespecialiseerd zijn in energiebesparingsmogelijkheden en het duurzamer maken van je woning. Ik zou graag advies of een offerte willen ontvangen.

    Wil je weten of een hybride warmtepomp in jouw woning mogelijk is en welke aanpassingen daarvoor nodig zijn? Vraag dan een betaald advies aan. Voor een hybride warmtepomp advies moet je rekenen op een bedrag van driehonderd euro inclusief btw. Heb je geen advies nodig, dan kun je ook direct een offerte aanvragen.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.