Ik verduurzaam op m’n eigen tempo

Pauline Drost is lid van deA


ook haar cavia's zijn blij!

Ik verduurzaam op m’n eigen tempo

Pauline Drost is lid van deA en dit zet haar in beweging. “Ik verduurzaam op mijn eigen tempo. Maar zet wel steeds een stapje.” Ook haar omgeving heeft daar voordeel van. “Mijn cavia’s zijn er erg blij mee!”

Veel geleerd

Pauline is inmiddels een jaar lid van deA. Dit houdt in dat ze gratis naar webinars kan, nieuwsbrieven krijgt, mee kan doen aan acties of energieproducten wil lenen.
 “Ik heb de afgelopen tijd veel geleerd”, vertelt ze. “Ik heb meegedaan aan verschillende webinars , de nieuwsbrieven gelezen en een warmtescan laten doen.  Duurzaam leven heeft mijn interesse. Ik ben zelf niet zo’n voorloper, maar doe wel steeds iets. Ik vind het leuk dat ik via het proeflidmaatschap veel aangereikt krijg. Ik doe er vervolgens zelf iets mee of geef het door aan mijn kinderen. Zo hoorde ik in een webinar over isoleren over subsidies. Omdat mijn dochter net een nieuw huis heeft gekocht in Apeldoorn, geef ik die informatie aan haar door. Zij vindt dit leuk en pakt dit op. Zo heeft ze onlangs triple glas in haar woning laten plaatsen.  Zelf heb ik een warmtescan van mijn huis laten doen. Ik heb een regenton gekocht en denk na over de aanschaf van zonnepanelen.”

Cavia’s geholpen

“Ook mijn cavia’s hebben er wat aan”, vertelt ze grappend. “Toen ik in een webinar leerde wat koudeval is, realiseerde ik mij dat mijn cavia’s daardoor een groot deel van hun hok niet gebruiken. Inmiddels is hun probleem verholpen.”

Lidmaatschap cadeau

“Ik heb het afgelopen jaar een goed beeld gekregen van wat deA allemaal doet en ik vind het belangrijk deze club te steunen”, concludeert ze. “Daarom heb ik mijn proeflidmaatschap omgezet in een gewoon lidmaatschap. Als mijn dochter straks jarig is, krijgt ze een lidmaatschap van mij cadeau.”