We gaan een nieuwe fase in


en krijgen ondersteuning vanuit de gemeente

Op eigen benen

Vanaf de start van ons project Duurzame Parken zijn we goed ondersteund door duurzame energiecoöperatie deA, in de persoon van Michael Boddeke. Nu we een nieuwe fase ingaan en we ondersteuning krijgen vanuit de gemeente, is het goed om meer een ‘eigen gezicht’ te krijgen, en brengen we voortaan deze nieuwsbrieven van de Duurzame Parken uit in eigen beheer. Vandaar dat dit de laatste nieuwsbrief is die je toegestuurd wordt via deA. De nieuwsbrief was bij hen in zeer goede handen, en we hopen die kwaliteit vast te houden.

Je mailadres wordt meegenomen

De overstap betekent wel dat je mailadres wordt meegenomen naar ons nieuwe emailsysteem. Het gaat daarbij alleen om je mailadres en niet om de aanvullende gegevens die je wellicht in het verleden bij het aanmelden voor deze nieuwsbrief hebt gedeeld. Mocht je bezwaar hebben tegen het overzetten van je mailadres naar het nieuwe systeem, en daarmee de nieuwsbrief niet meer willen ontvangen, schrijf je dan uit via de link onderaan de nieuwsbrief.

Voor alle duidelijkheid: Binnen het nieuwe systeem wordt ook de nieuwsbrief van de Vereniging De Parken gemaakt. Maar de ledenlijsten van beide nieuwsbrieven zullen, volgens de AVG richtlijnen, strikt gescheiden blijven.

Overigens werkt de Vereniging De Parken aan een nieuwe website (www.deparken.nl). De informatie van de Duurzame Parken komt op termijn ook beschikbaar op deze website.