"Een actie met lokale bedrijven is echt een pluspunt.”

"Een actie met lokale bedrijven is echt een pluspunt.”

Martina van Veldhuizen koos voor zonnepanelen met de zonnepanelenactie van deA. “Vorig jaar besloot ik zonnepanelen aan te schaffen. Ik wilde dat al jaren. Een vriendin had zonnepanelen aangeschaft via de vereniging Eigen Huis. De monteurs kwamen uit de andere kant van het land. Dat wilde ik niet. Ik wilde een lokale installateur. Want als er iets mee is tijdens de installatie of later, dan kunnen ze er snel zijn.”

Zonnepanelenactie via deA

“Via een belletje naar deA meldde ik me aan voor de zonnepanelenactie. Iemand van DRM Duurzaam kwam langs en berekende wat rendabel is voor mijn situatie.
De prijs was prima. Die was vergelijkbaar met een andere offerte die ik online had aangevraagd. Dus dan kies ik het liefst een bedrijf uit de buurt.
Bij het leggen bleek dat de geplande installatie moest worden aangepast. Dat heeft DRM Duurzaam prima opgelost.

Doen de panelen het goed?

“De panelen doen het uitstekend. In het begin keek ik elke dag meerdere keren op de app, nu wat minder. Iedere maand krijg ik een maandoverzicht van mijn energieleverancier. Daarop staat mijn verbruik én nu dus ook mijn opwek. In april heb ik al meer opgewekt dan dat ik verbruik!”

Vind je de zonnepanelenactie een aanrader als je zonnepanelen wilt aanschaffen?

“Jazeker! Het werken met lokale bedrijven is echt een pluspunt. Zeker als er iets moet worden opgelost. En de prijs is prima.”