Basistraining energieadviseur, iets voor jou?

Basistraining energieadviseur, iets voor jou?

Gelukkig willen steeds meer mensen aan de slag met hun woning. Maar hoe pak je het aan? deA wil daarin graag ondersteuning bieden en start in juni met een training voor energieadviseur.

Training Energieadviseur

De training tot energieadviseur is een praktijkgerichte opleiding en bestaat uit 4 modules, onderverdeeld in een basistraining energie besparen met de onderdelen: bouwkundig (module 1), installatie (module 2) en een praktijkgedeelte (module 3) en een onderdeel over communicatie en het gebruik van tools (module 4). De opleiding is ontwikkeld en wordt gegeven door Hoom.
De opleiding in Apeldoorn is op vrijdagmiddag 15, 22 en 29 juni van 13 – 17 uur en dinsdagavond 26 juni voor het praktijkdeel. De opleiding wordt betaald door deA.

Iets voor jou?

  • heb je affiniteit met energie(besparing) en duurzaamheid?
  • kun je goed communiceren?
  • wil je je ontwikkelen?
  • en heb je tijd en energie?

Dan is de training Energieadviseur wellicht iets voor jou.

Na de opleiding

We merken dat er veel behoefte aan zo’n basis adviesgesprek bij de mensen thuis aan de keukentafel en willen dat graag organiseren. Wanneer je de training wilt volgen, verwachten we dat je daarna als energieadviseur inzetbaar bent voor deA.
Ook gaan we zorgen dat er experts komen voor als er uitgebreider en diepgaander advies nodig is. En voor betrouwbare bedrijven die goed werk leveren. Op die manier kunnen we  woningeigenaren helpen met het stap voor stap verduurzamen van hun woning.
Bij het inzetten van energieadviseurs gaan we uit van een beperkte vergoeding.

Geef je op

Als je belangstelling hebt om de training voor energieadviseur te volgen, mail dan een korte motivatie met cv naar energiebedrijf@de-A.nl . Mocht je nog vragen hebben, dan kun je contact opnemen met Carien Kruijt (CarienKruijt@de-A.nl of 06 – 10423750).
Kun je in juni niet, maar wil je wel energieadviseur worden, reageer dan wel! Er staan namelijk meerdere trainingen in de planning.