Compostdag, wie doet mee?

Op 30 maart is het weer Compostdag in Apeldoorn. We zoeken nog vrijwilligers die die ochtend voor deA flyers willen uitdelen op twee plekken in Apeldoorn. We flyeren alleen bij mooi weer.

Iedere Apeldoorner met een Circuluspas kan op de compostdag gratis zakken compost afhalen op diverse locaties in de Apeldoorn. Die compost is gemaakt van hetzelfde gft als waaruit de energie wordt opgewekt die je bij deA kunt afnemen. Onze coöperatie mag daarom flyers uitdelen tijdens dit gebeuren. Dat is fijn, want heel veel mensen kennen deA nog niet. En daar willen we natuurlijk iets aan doen.

We doen dit al enkele jaren. Het is een vrolijk gebeuren. Samen met de vrijwilligers die de compost uitdelen werk je samen om de rijen snel te laten passeren én snel een flyer mee te geven. Het is ons opgevallen dat mensen geen belangstelling hebben bij regenachtig, koud weer. Dus daarom vragen we ook dit jaar weer enkele mooiweervrijwilligers die op zaterdagmorgen een poosje willen helpen met het uitdelen van de flyers aan mensen die compost komen halen. Wie geeft zich op?
Meer info of opgeven? Mail info@de-a.nl of bel ons.

Arien Scholtens, voorzitter

Arien Scholtens, voorzitter

"Leden, daar heeft Apeldoorn iets aan!"