deA verhuist naar Roggestraat 44

deA verhuist naar Roggestraat 44

We gaan verhuizen! Per 1 september zit onze coöperatie in gebouw ACEC, Roggestraat 44 – 2.02 West. Na onze prettige jaren bij Sparkling aan de Ecofactorij, gaan we nu naar de binnenstad.
ACEC is een bedrijfsverzamelgebouw in het centrum van Apeldoorn. We huren er een gedeelte op de tweede verdieping, een inspirerende plek met 3 werkruimtes en een gezamenlijke keuken/werkruimte. Ook kunnen we gebruik maken van de overlegruimtes op de andere verdiepingen. De parkeergarage (betaald) is vlakbij, en de bewaakte fietsenstalling zit in hetzelfde pand.

Duurzaam dak

Het gebouw uit 1951/52 is oorspronkelijk gebouwd als werkplaats en magazijn. Later werd het verbouwd tot duurzaam bedrijvenverzamelgebouw, niet in het minst door de 286 zonnepanelen die op het dak liggen.

Inspirerende plek

Qua aantal werkplekken (8) gaat deA erop vooruit. Dat is gezien de groei van onze coöperatie niet alleen fijn, maar ook hard nodig. De ruimte is geschikt om zelf te werken, maar ook om met elkaar af te spreken, te overleggen of samen te werken. 
Als coöperatie hopen we dan ook dat de nieuwe ruimte voor vrijwilligers, medewerkers en relaties een inspirerende werk- en overlegplek wordt waar veel plannen worden bedacht en georganiseerd om Apeldoorn duurzamer te maken en meer lokale energie te realiseren.