Met € 5 korting naar het Theatercollege van Jan Rotmans in Theater Orpheus

In theatercollege ‘Elk individu en initiatief telt’ laat Jan Rotmans jong en oud kennis maken met de kantelende samenleving. We bevinden ons momenteel in een transitiefase, waarbij we op weg zijn naar een totaal andere samenleving. Hiervoor moeten we fundamentele keuzes maken. Jan wil Nederland weer spannend, leuker, duurzamer en energieker maken en u met zijn college enthousiasmeren en inspireren om in te kunnen spelen op de veranderingen die op ons afkomen. Want: “We leven niet in een tijdperk van verandering maar in een verandering van tijdperken”.

Jan Rotmans geeft aandacht aan Nederland in transitie

Jan Rotmans is professor, scientivist, schrijver, gepassioneerde spreker en internationale autoriteit op het gebied van duurzaamheid en transities. Oprichter van ICIS, DRIFT, Urgenda en Nederland Kantelt. Hij publiceerde meer dan 250 artikelen over klimaatverandering, klimaatmodellen en duurzame veranderingen. Daarnaast schreef hij 25 boeken over transities en duurzaamheid. In zijn laatste boek ‘Verandering van Tijdperk: Nederland Kantelt’, het vervolg op de bestseller ‘In het oog van de orkaan’, beschrijft hij ook de nieuwe sectoren onderwijs, zorg en financiën en geeft daarmee een compleet beeld van Nederland in transitie. Na afloop van het college begrijpt u welke fundamentele keuzes we hiervoor moeten maken, welke veranderingen er op ons afkomen en hoe we hiermee om moeten gaan.

Speciaal aanbod

Speciaal lustrumaanbod: bestel uw tickets o.v.v. ‘duurzame energie’ en ontvang € 5 korting per ticket. Bestellen kan via orpheus.nl of de theaterkassa: 055 527 03 00 (dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur).
Info en bestellen>