Energiedaten met deA bij Foenix

Bent u onze date komende vrijdag? Elke vrijdagmiddag van 13.30 tot 16.00 gaan we ‘Energiedaten’ bij de Foenixwinkel op het Zwitsalterrein. Iedereen is welkom voor informatie over energie. Veel mensen weten niet of ze veel of weinig energie verbruiken, welke energie ze gebruiken en of dat beter kan. Bezoekers van de kringloopwinkel zijn daarom welkom voor een energiedate met leden van deA.
Zij hebben ervaring met energie besparen en weten wat je kunt aflezen aan je energienota, of je veel of weinig energie gebruikt en ze kunnen uitrekenen wat het kost om over te stappen naar schone energie uit de buurt. Tijdens het energiedaten kunnen bezoekers van Foenix met hen in gesprek voor tips en adviezen en kunnen ze kennis maken met lokale energie. Daarbij wordt hen een kop koffie of thee aangeboden van Loods 17, de lunchroom in Foenix. 
Foenix en deA
Apeldoorn barst van de energie, de kunst is om die energie te vangen, en vervolgens te gebruiken. Zo ontstaat er een kringloop dichtbij huis. Foenix zet zich in voor een circulaire samenleving: een samenleving waarin alles wat gebruikt wordt, weer opnieuw wordt ingezet zodat kostbare grondstoffen niet worden vernietigd. De samenwerking van Foenix met deA is daarom een logische: beiden zetten we ons in voor hergebruik in Apeldoorn. Foenix door de kringloop van materialen, deA door de kringloop van energie, van de zon, maar ook uit bijvoorbeeld ons gft en afvalwater.
Onze date voor komende vrijdag?
Bent u onze date voor komende vrijdag? Kom bij ons langs bij Foenix voor een praatje over energie, duurzaamheid en een kop koffie of thee.