Energieregisseurs starten groene estafette door Apeldoorn

Energieregisseurs starten groene estafette door Apeldoorn

De vijf energieregisseurs in Apeldoorn starten een ‘Groene Estafette’. Wekelijks krijgt een inwoner van Apeldoorn het groene stokje digitaal uitgereikt. Daarmee nodigen de energieregisseurs een Apeldoorner uit om zijn of haar duurzaamheidsverhaal te vertellen en anderen te inspireren.  De eerste drie die hun verhaal vertellen zijn Tiphaine Bresser (Zero/Less Waste Apeldoorn), Laura Visser (Kaaslokaal, Plogteam Apeldoorn) en Peter Gootjes wat zij doen en waarom.

Green Weeks

Met de Groene Estafette maken de regisseurs een aanloop naar de Green Weeks begin oktober. Deze interviewreeks die door de estafette ontstaat, is wekelijks te vinden op diverse lokale sites en sociale media. Het zal een bundel van verhalen en inspiratie vormen hoe je de wereld, maar ook je eigen wereld, weer een stukje duurzamer en mooier maakt. Dit estafette-interview loopt tot 3 oktober.

Het stokje doorgeven

Het stokje wordt wekelijks doorgegeven aan een andere Apeldoorner die het stokje ook verdient. Op deze manier willen de energieregisseurs heel veel Apeldoorners die bijdragen aan duurzaamheid in Apeldoorn in het zonnetje zetten.