Isoleren met deA en Hoom

Wilt u uw huis lekker comfortabel en energiezuiniger maken? Doe het samen met deA en onze landelijke partner Hoom. U krijgt persoonlijke begeleiding, meerdere offertes van zorgvuldig geselecteerde bouw- en installatiebedrijven en gegarandeerde kwaliteit.
Bekijk de mogelijkheden> 

Eerst advies? Energiebespaaradvies!

Wilt u eerst een deskundig advies om te bepalen hoe u energie kunt besparen in uw huis? Kies voor een Energiebespaaradvies. Een onafhankelijke energieadviseur komt bij u langs. Met het Energiebespaaradvies heeft u alle informatie om een goede beslissing te nemen voor het verduurzamen van uw woning. U weet precies welke maatregelen het meeste rendement opleveren. De investering in een Energiebespaaradvies is zo snel terugverdiend. U ontvangt een volledig energiebesparingsadvies in een overzichtelijk pdf-bestand met de beste stappen voor nu en voor later. Een compleet rapport voor € 240, Leden en klanten van deA krijgen 30 euro terug.
Energiebesparingsadvies aanvragen>

Subsidies

Wist u trouwens al dat er momenteel subsidies zijn voor energiebesparing als u twee of meer maatregelen neemt? Ook is er een energiebepaarlening beschikbaar. Meer over subsidies>
Duurzaam met energie omgaan begint met zo min mogelijk energie te gebruiken. Want energie die je niet gebruikt, hoeft niet worden opgewekt. Als u kiest voor energie besparen is dat goed voor de natuur én scheelt het u kosten. Wij helpen u er graag bij.