We Energy Game

Bordspelliefhebbers en opwekgreenies opgelet: Hanzehogeschool Groningen ontwikkelde een bordspel waarmee je in een team de duurzame energieopwek van je woonplaats moet realiseren, op basis van de feitelijke getallen: We Energy Game. deA heeft dit spel voor Apeldoorn laten maken. Dus: spelers gezocht!
Hoeveel zonnepanelen hebben we in Apeldoorn nodig? Waar kunnen we zonneparken kwijt? Als ik hier een windmolen zet, gaat het publiek dan mee? Tijdens het kwartaaloverleg hebben we het spel al gedaan, conclusie: het is leuk om te doen. Daarbij geeft het inzicht in de opgave die we als gemeente Apeldoorn hebben en wat de verschillende oplossingen betekenen.
Ook zin om het spel een keer te spelen? Het spel duurt ongeveer een uur, en we willen in overleg een avond plannen. Geef je op per mail aan info@de-a.nl. We nemen contact met je op over een datum.
In de komende tijd willen we het spel op verschillende plekken in Apeldoorn gaan spelen met wijkraden en/of bewoners. Daarvoor zoeken we ook spelleiders. Lijkt dat je leuk? Meld je dan ook aan. We nemen dan contact met je op.