Nieuw zonnedak? Meld je aan!

Nieuw zonnedak? Meld je aan!

Steeds meer bedrijven wekken zelf energie op. Dat is duurzaam, helpt de energietransitie vooruit en is ook financieel aantrekkelijk. De Zonnedak-award van deA en de Taskforce Zonne-energie van gemeente Apeldoorn, zetten alle daken van 50 panelen of meer, die gerealiseerd zijn in 2021, op een groslijst. Daarmee dingen ze mee naar de Zonnedak-award 2021. De inschrijving hiervoor is weer open.

Eigen energie opwekken

Het meest bijzondere, inspirerende of in het oog springende dak wordt jaarlijks beloond met de Zonnedak-award. Hiermee willen de energiecoöperatie en de Taskforce Zonne-energie bedrijven en organisaties waarderen die zich inspannen voor het opwekken van hun eigen energie.

Bedrijfsvoering verduurzamen

Met hun zonnedak wekken de organisaties direct duurzame energie op. Ze zorgen daardoor meteen voor minder CO2-uitstoot en verduurzamen hun bedrijfsvoering. Energie opwekken waar het ook gebruikt wordt helpt ook mee omdat het elektriciteitsnetwerk dan minder zwaar wordt belast.

Heb je in 2020 een zonne-installatie van 50 panelen of meer geïnstalleerd, meld je dan gratis en vrijblijvend aan voor de groslijst Zonnedaken. Je dingt mee naar de Zonnedak-award 2021.