Subsidie voor energie-acties

Loop je warm voor verduurzaming en de energietransitie in Apeldoorn? Heb je ideeën of plannen om daarvoor iets te organiseren in je buurt of omgeving? Misschien kun je gebruik maken van de nieuwe ‘Subsidie op actie’ van de gemeente Apeldoorn.
Per 1 januari stelt gemeente Apeldoorn subsidie ‘Premie op actie energietransitie’ beschikbaar voor activiteiten waardoor mensen geïnspireerd raken om stappen te ondernemen in de energietransitie. Het gaat om activiteiten die eraan bijdragen om een energieneutrale gemeente te worden. Dat kan door besparing of het opwekken van energie. De subsidie is niet bedoeld om bijv. je eigen huis te isoleren. Wat je organiseert, moet bestemd zijn voor een breed Apeldoorns publiek. Op de website van de gemeente Apeldoorn vind je de voorwaarden en hoe je de subsidie kunt aanvragen.

deA

Heb je wel een plan om in je buurt iets te doen, maar zoek je nog mensen om het samen mee te doen, mail dan naar deA. Wellicht kunnen wij je in contact brengen met anderen met dezelfde ambitie of belangstelling.