Training energiecoach: wie doet mee?

Training energiecoach: wie doet mee?

Heb je ook zin om mensen te helpen met tips en adviezen om hun huis te verduurzamen? Dan is de training Energiecoach misschien iets voor jou.  Woensdag 19 februari start de volgende training en er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Heb je belangstelling om energiecoach te worden, meld je dan vooral aan.
Als energiecoach kom je bij mensen thuis en denk je mee over hoe ze hun huis duurzaam kunnen maken. Onze vrijwilligers krijgen daarvoor een training: vier weken achter elkaar, van 17-21 uur (woensdag 19 februari, 26 februari en 4 maart en 11 maart). Dit is een praktijkgerichte training van vier dagdelen en bestaat uit 4 modules, onderverdeeld in een onderdeel over energie besparen met de elementen: bouwkundig (module 1), installatie (module 2) en een praktijkgedeelte (module 3) en een onderdeel (module 4) over communicatie en het gebruik van tools. De training is ontwikkeld en wordt gegeven door Hoom. Mocht je interesse hebben en ook kunnen op de geplande data, dan kun je snel aan de slag. Als je deze training (alle data) niet kunt, maar wel interesse hebt, dan kun je je toch alvast aanmelden. We organiseren namelijk binnenkort een nieuwe training.

Aanmelden

Als je belangstelling hebt om de training te volgen en energiecoach te worden, mail dan een korte motivatie met cv naar energiebedrijf@de-A.nl.
Vacature energiecoach