Verkoop ZonDelen in Apeldoorn van start

De verkoop van ZonDelen in Apeldoorn is gestart. Vanaf 16 juni kan iedereen inschrijven op ZonDelen voor Zonnepark Ecofactorij. De leden van deA maakten al een flinke beweging en kochten al een kwart van de 2100 ZonDelen in de voorverkoop die vijf dagen ervoor startte.
deA is een coöperatie. We willen meer duurzame energie in Apeldoorn en we zijn ervan overtuigd dat dat kan. Dat leden ruim 25 procent van de ZonDelen kopen, is hier een overtuigend bewijs van. Maar niet alleen leden, iedereen die wil investeren in duurzame Apeldoornse energie kan meedoen door het kopen van ZonDelen.
Duurzame energie opwekken
Zonnepark Ecofactorij wordt ontwikkeld om in Apeldoorn meer duurzame energie op te wekken. Het zonnepark gaat energie opwekken met ca 5000 m2 aan panelen. Particulieren en bedrijven kunnen participeren door de koop van ZonDelen. Een ZonDeel staat voor een zonnepaneel en kost € 335. Kopers krijgen gedurende de looptijd van 15 jaar jaarlijks een vijftiende deel van hun inleg terug én ze krijgen een vergoeding voor de energie die de zonnepanelen opwekken. Daarmee zijn de ZonDelen een leuke investering in duurzame energie in Apeldoorn.
Naar de actie Lig jij straks ook op ons dak?