Vragen Buurtstroom? Kom vrijdag langs

Vragen Buurtstroom? Kom vrijdag langs

Heb je vragen over Buurtstroom, wil je weten wat het je kost om mee te doen én wat een collectief zonnedak je oplevert? Kom vrijdag bij ons langs, tussen 13.30 en 16.00 bij Foenix Zwitsal, Vlijtseweg 136.
We hadden even een zomerstop, maar vanaf vrijdag 8 september is deA elke vrijdagmiddag weer te vinden in Loods 17, de gezellige Lunchroom in de Foenix-vestiging aan de Vlijtseweg. Daar kunt u terecht bij onze vrijwilligers voor een goede kop koffie, maar natuurlijk ook met vragen de lokale energie van deA, vragen over duurzaamheid en energie, én onze collectieve zonnedaken die momenteel beschikbaar zijn.

Buurtstroom

Samen stroom opwekken op een dak in de buurt is voor veel mensen een oplossing: ze willen wel zonnepanelen, maar op collectief dak. De overheid stimuleert de collectieve daken met een belastingregeling. Een gezamenlijke zonne-installatie moet dan liggen in je eigen of een aansluitend postcodegebied. deA heeft nu 5 daken beschikbaar door heel Apeldoorn. Daardoor kan bijna iedereen meedoen met Buurtstroom Apeldoorn. 
Waar vind ik Buurtstroom?