Warmtewandeling in de buurt

Warmtewandeling in de buurt

Het was lekker koud en ook droog afgelopen woensdag. Prima weer dus voor de warmtewandeling die we organiseerden, samen met de wijkraad Welgelegen. Zo’n 17 buurtbewoners meldden zich aan. Ook de Stentor was van de partij. Wil jij dit ook doen met je straat, pleintje of buurt? Laat het ons weten!

De meeste bewoners die meeliepen waren al veel bezig geweest met het isoleren van hun woning. En dat was ook terug te zien op de beelden. Voor hen was de wandeling meer een soort van controle of het isoleren goed is gebeurd.   Warmtefotograaf Kevin Malak: “Het leukste vond ik dat de bewoners zelf met elkaar in discussie gingen tijdens het wandelen over bijvoorbeeld het beste bedrijf om in te schakelen voor spouwmuurisolatie of hun ervaringen met isoleren te delen.”

Klik op de afbeelding voor het hele artikel

Met een warmtebeeld kun je zien waar je huis warmte weglekt. Daardoor zie je hoe het met je isolatie gesteld is. Tijdens een warmtewandeling kun je dat met elkaar doen. Dat is niet alleen gezellig, het is ook heel informatief. De warmtefotograaf legt uit wat er te zien is op het beeld en wat je kunt doen bij je eigen huis.

Lijkt het je leuk een warmtewandeling met je straat of met je buurt? Zien waar de warmte uit je huis weglekt?
Samen kijken we hoe het staat met de isolatie van jullie huizen.

De energiecoach komt bij je thuis

Meerdere beelden en duidelijk rapport (betaalde dienst)

Ook daarvoor kun je je aanmelden. Let op! Deze acties zijn afhankelijk van het weer. We weten dus niet precies wanneer we bij je langskomen.