Wil jij energieregisseur worden?

deA wil binnenkort inschrijven op een aanbesteding van de gemeente Apeldoorn. Daarvoor komen wij graag in contact met bevlogen

Energieregisseurs

 
Wat is de bedoeling?

Het betreft een aanbesteding voor vier energieregisseurs voor de Maten, de Parken, Kerschoten/de Naald en Bedrijventerreinen Apeldoorn Noord en Apeldoorn Zuid. De energieregisseur gaat samen met bewoners, bedrijven en andere organisaties aan de slag met energiebesparing en het opwekken van energie. De energieregisseur ziet kansen, verbindt partijen en helpt initiatieven groeien.

Wat moet je in huis hebben als energieregisseur?
  • je hebt aantoonbare affiniteit met energie(besparing) en duurzaamheid
  • je bent een netwerker
  • je bent communicatief sterk
  • je kunt mensen motiveren en stimuleren
  • je bent resultaatgericht
  • je kunt processen overzien en kansen identificeren
  • je bent bereid om je tijd flexibel in te zetten, mogelijk ook in de avonduren
Overige informatie

Het gaat om een betaalde functie van ongeveer 16 tot 22 uur per week. Ingangsdatum van de functie is maart 2018. De einddatum is 31 december 2020, met een mogelijke verlenging voor het jaar 2021.  
Wij willen je erop wijzen dat je ook zelf mee kunt doen met de aanbestedingsprocedure, zonder tussenkomst van deA. Wij geloven echter in het bundelen van krachten en denken dat we een beter resultaat behalen door dit gezamenlijk op te pakken. Wij hebben een stevig netwerk waar je gebruik van kunt maken, gaan kennis en ervaring delen en ondersteunen elkaar.

De procedure

Is je interesse gewekt? Stuur dan een mail met je cv voor 4 december 2017 naar Michael Boddeke, directeur, michaelboddeke@de-A.nl. Voor vragen kun je een mail sturen of bellen naar (055) 368 3366. Gesprekken met kandidaten worden gepland op vrijdag 8 december 2017.  Na de selectie van de kandidaten op 8 december gaan we onze inschrijving samen vormgeven.

Over deA

Schone, groene energie voor alle inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn zodat we het gebruik van vervuilende, fossiele brandstoffen achter ons kunnen laten. Dat is waar deA voor staat. Leden en klanten van deA kiezen er bewust voor om daar aan bij te dragen.
Inwoners en bedrijven in de gemeente Apeldoorn kunnen lid worden van de coöperatie en/of energie afnemen van het energiebedrijf. Ook kunnen zij deelnemen aan projecten zoals Zonnepark Ecofactorij, Buurtstroom, Zon op Huur, Zon op School en inkoopacties. Inmiddels doen ruim 2.000 Apeldoorners mee. deA is een coöperatie zonder winstoogmerk. De inkomsten worden besteed aan nieuwe lokale duurzame projecten.