Zon op school: alle certificaten Kristal verkocht

Alle 260 zoncertificaten voor het Kristal zijn verkocht. De termijn sloot 17 januari, toen werden ook de laatste zoncertificaten gekocht. Daarmee zijn de scholen Zonnehoek, Kroonpad, Diamant en Vliegenier een flinke stap dichter bij de daadwerkelijke installatie van zonnepanelen op het dak van het multifunctionele gebouw waarin zij zijn gevestigd.
Zoncertificaten uitgereikt
Op de basisscholen Willem van Oranje, de Mheen en de Koningin Wilhelminaschool zijn de zonnepanelen nu helemaal in bedrijf. Daarom werden de certificaathouders van de zonnepanelen uitgenodigd voor de feestelijke ingebruikname van de installaties en de overhandiging van de certificaten. Op de Fakkel vindt deze uitreiking plaats op 28 februari. Op de Aventurijn in Loenen is dit 1 februari. Certificaathouders die niet aanwezig zijn bij de feestelijke momenten, krijgen hun zoncertificaat thuisgestuurd.
Nieuwbouw basisschol Het Web
De nieuwbouw van het Web aan de Agricolastraat gaat gestaag door. Naar verwachting komen de zonnepanelen daar in februari op het dak. Zodra alle panelen op het dak liggen nodigen we de zoncertificaathouders van die school uit voor de ingebruikname.