Delia en Herman

Er werd niets opgedrongen, dat geeft een goed gevoel


We zijn blij met het heldere, toegespitste verslag en gaan er zeker mee aan de slag

Delia en Herman

Energiecoach Lodewijk ging op bezoek bij Delia en Herman en waren zo enthousiast over het bezoek dat ze hem persoolijk bedankten.

“Beste energiecoach Lodewijk. Wat een prachtig helder verslag, helemaal op onze persoonlijke situatie toegespitst. Daar kunnen we wat mee! Om te beginnen gaan we de balkondeur en ramen slaapkamer vervangen door een kunststof pui met HR ++ glas. De schilder die momenteel bezig is bij ons vertelde dat het niet loont om deur en het kozijn op te knappen vanwege al het houtrot. Toen was de beslissing gauw gemaakt. We gaan ook kijken naar de muur- en vloerisolatie.”

Advies op maat

“Heel erg bedankt voor uw tijd en de goede adviezen voor ons. En het was nog gezellig ook. Bij ons is het zo dat we wel aan energiebesparing willen doen, maar daarbij graag eens advies op maat zouden willen voor ons huis uit de zeventiger jaren in de Maten. Er is van alles mogelijk en er zijn heel veel bedrijven op de markt. We zien als we naar ons werk in Amersfoort forenzen de diverse werkbusjes dagelijks op de A1 voorbijsnellen. Maar waar doen we goed aan en waar te beginnen? Er is veel op internet te lezen, we zagen door de bomen het bos niet meer. Dit was de aanleiding om een energiecoach van deA bij ons uit te nodigen.”

Gaandeweg leerden we nieuwe opties

“Die meldde zich vlot, hoorde ons aan en dacht echt met ons mee. Hij nam de tijd en had een checklist, zodat niets vergeten werd. We zijn blij met het heldere, op onze eigen situatie toegespitste verslag en de tips die we een paar dagen later al toegestuurd kregen. Alles staat er prima in samengevat. Een goed uitgangspunt om verdere stappen te gaan ondernemen. Fijn is dat er geheel vrijblijvend energiebesparende mogelijkheden besproken werden, waarbij ons door de energiecoach niets werd opgedrongen. Dat geeft een goed gevoel. We leerden bijvoorbeeld gaandeweg over nieuwe opties om je huis te verwarmen als we binnenkort voor de aanschaf van een nieuwe ketel komen te staan. En welke bedrijven in Apeldoorn ons kunnen adviseren. We vonden het tot slot leuk en inzichtelijk dat er tijdens het gesprek een CO2 meter werd ingeplugd, zodat we konden zien of we er ‘fris genoeg’ bijzaten in de kamer. Dat was gelukkig het geval. Hartelijke groet, Delia en Herman.”

Wil je ook geheel vrijblijvend een afspraak met een energiecoach plannen?

Wat zijn jouw wensen?

Stappen zetten voor een duurzaam huis

Wij helpen je onafhankelijke, betrouwbare informatie geven om je huis duurzaam te maken. Ook helpen we je aan goede bedrijven voor je klussen. Zo kun je de volgende stap zetten naar een duurzame woning.

Energiecoach aanvragen
Energiecoach bij je thuis Energiecoach

Persoonlijk advies

met stappenplan voor je huis