Delia en Herman

Er werd niets opgedrongen, dat geeft een goed gevoel


We zijn blij met het heldere, toegespitste verslag en gaan er zeker mee aan de slag

Delia en Herman

Delia en Herman wonen in een jaren zeventig huis in de Maten. Ze hadden een hoge gasrekening en wilden graag advies om energie besparen en zonder gas te verwarmen. Ze snuffelden daarvoor rond op internet, maar zagen als snel door de bomen het bos niet meer. “We wilden graag advies op maat. Toen we hoorden over de energiecoach van deA, hebben we een afspraak gemaakt.”

Er werd niets opgedrongen, dat geeft een goed gevoel!

“De energiecoach nam de tijd, hoorde ons aan en dacht met ons mee. We bespraken energiebesparende mogelijkheden, waarbij ons niets werd opgedrongen. We leerden veel, bijvoorbeeld over nieuwe opties om je huis te verwarmen, omdat we uiteindelijk zonder gas willen verwarmen. En welke bedrijven in Apeldoorn ons kunnen adviseren.“

We zaten er ‘fris‘ bij

“Het was ook leuk en leerzaam toen tijdens het gesprek een CO2 meter werd ingeplugd, Hiermee konden we zien of onze ventilatie op orde was en we er ‘fris genoeg’ bijzaten in de kamer. Dat was gelukkig het geval!”

We kregen kosteloos advies op maat en het was nog gezellig ook!

“We zijn blij met het heldere, op onze eigen situatie toegespitste verslag en de tips die we een paar dagen later al toegestuurd kregen. Alles staat er prima in samengevat. Een goed uitgangspunt om verdere stappen te gaan ondernemen. Delia en Herman vervingen daarop hun balkondeur en ramen van de slaapkamer door een kunststof pui met HR ++ glas. Ook lieten ze hun spouwmuur na-isoleren. Vloerisolatie en mogelijk een hybride warmtepomp staan nog op het wensenlijstje.

Zelf ook energiecoach

Delia en Herman waren zo enthousiast over het bezoek van energiecoach Lodewijk, dat Herman zelf ook besloot energiecoach te worden bij deA. Inmiddels heeft hij zelf het opleidingstraject doorgelopen en gaat hij zelf op pad om anderen te helpen met energie besparen en verduurzamen.

Wil je ook geheel vrijblijvend een afspraak met een energiecoach plannen?

Wat zijn jouw wensen?

Stappen zetten voor een duurzaam huis

Wij helpen je onafhankelijke, betrouwbare informatie geven om je huis duurzaam te maken. Ook helpen we je aan goede bedrijven voor je klussen. Zo kun je de volgende stap zetten naar een duurzame woning.

Delia en Herman Energiecoach

Persoonlijk advies

met stappenplan voor je huis