Miggelenberg

Je buurt


Samen aan de slag

Miggelenberg

Onze energiecoöperatie in Miggelenberg

Duurzaam leven, energie besparen of opwekken, samen is veel leuker en bereik je meer. Met goed advies en handige acties helpen we je bij het verduurzamen van je huis en je buurt. Bekijk welke activiteiten er zijn in Miggelenberg.

Je huis in Miggelenberg

Natuurlijk wil je energie besparen: dat scheelt geld, energie en is duurzaam. Maar hoe pak je het aan? Welke zonnepanelen kies je? Is een warmtepomp een goed idee? Wat kan er met de huizen in jouw buurt? Onze coöperatie helpt je verder met goede informatie en handige hulp.

In je buurt

En wist je dat je samen met je buurt energie kunt opwekken? Bijvoorbeeld op een dak in de buurt. Daar hebben we al veel ervaring mee en we helpen jullie graag jullie plannen te realiseren.
Denken jullie over opslag van energie of hoe jullie van het gas af gaan? Sluit je aan, bij deA zit je dan helemaal op de juiste plek.

Wil je zelf aan de slag in Miggelenberg? Neem contact met ons op. We denken mee en helpen je graag verder. Samen energie besparen en opwekken is niet alleen leuk, het is makkelijker en voordeliger dan alleen.

 • 26
  okt

  Speciaal voor huurders: Goeie-energie-quiz

  19:30 tot 20:30, Online

 • 16
  nov

  Webinar ‘Energierekening uitgelegd’

  19:30 tot 20:15, Online

 • 16
  dec

  Webinar ‘Cv wat kan je ermee?’

  19:30 tot 20:30, Online

Miggelenberg Actieprijs €19,95

Energiedisplay Geo Trio II

Geo Trio II, de energieverbruikmeter voor gas én elektriciteit.

Energiecoach Je huis

Energiecoach bij je thuis

Bekijkt samen met jou je huis, je energiegebruik én je wensen

Warmtebeelden

Warmtebeeld van je huis

Weten waar jouw huis warmte lekt? Meld je aan! Dan maken we binnenkort een warmtebeeld van je huis. Een goede start om erachter te komen waar je huis warmte verliest.