25 aansluitingen op dashboard

25 woningen aangesloten op dashboard


Ook aansluiten? Meld je aan.

25 aansluitingen op dashboard

Met trots vermelden we dat er nu al 25 woningen zijn aangesloten op ons dashboard. Het gemiddelde energieverbruik van onze straat, getoond op het dashboard, wordt daardoor steeds representatiever. Daarnaast zijn er op het dashboard een aantal mogelijkheden toegevoegd. Het is nu direct zichtbaar hoeveel energie uit zonlicht er op elk moment van de dag door de 25 aangeslotenen in de straat aan het elektriciteitsnetwerk wordt teruggeleverd en hoeveel CO2 we daarmee besparen. Ook is het totale dagelijkse energieverbruik van de 25 aangesloten in de straat te zien net als de hoeveel CO2 die we uitstoten.

Een andere toegevoegde mogelijkheid is de functie waarmee de aangesloten buurtbewoners zowel hun eigen alsook het gemiddelde energieverbruik en de teruglevering van de Homerusstraat kunnen downloaden, afhankelijk van een in te stellen periode. Trouwens het instellen van de gewenste periode en datum waarover men het energieverbruik wil zien, is nu ook voor iedere bezoeker van het dashboard een stuk eenvoudiger geworden.
 
Wil je je ook, anoniem, aansluiten op het dashboard? Dat kan. Stuur een mailtje naar homerusenergiek@gmail.com, waarin je aangeeft mee te willen doen met naam en huisnummer.