Aan de slag met de warmtewijzer

Aan de slag met de warmtewijzer

Op het webinar van 30 september werd hij gepresenteerd en nu kan elke Parken-bewoner er mee aan de slag. De warmtewijzer is live!

Onderzoeksbureau Witteveen+Bos

De Warmtewijzer is door onderzoeksbureau Witteveen+Bos ontwikkeld. Hij dient voor Parken-bewoners als hulpmiddel bij het maken van een keuze voor het alternatief voor aardgas. Dat werkt als volgt: open de Warmtewijzer. U komt dan direct in de Leeswijzer. Dit is de handleiding, die voor zich spreekt. Klik daarna ‘Dashboard 1.0’ aan. Hier kunt u aan de slag met uw persoonlijke situatie. Handig daarbij is dat bepaalde (openbare) gegevens al zijn ingevuld. Vul deze aan met de gevraagde gegevens en aan het einde van de rit ziet u per optie (bv. all-electric waterpomp, waterstofketel en warmtenet) precies welke wijzigingen daarvoor in uw huis noodzakelijk zijn, wat dat gaat kosten én wat de toekomstige energiekosten zijn.

Maximaal gebruiksgemak

De warmtewijzer is ontwikkeld met het oog op maximaal gebruiksgemak, maar een steuntje in de rug is altijd dichtbij. Zo is het Warmtewijzer-webinar inclusief de invulinstructie (klik op button hieronder) te bekijken. Nog meer individuele hulp nodig? Stuur een mailtje naar deparken@energiekapeldoorn.nl en energieregisseur Albert van Dam neemt contact op.
Download de Warmtewijzer De Parken Terugblik | webinar Warmtewijzer