Energiecoöperatie deA organiseert zonnepanelenactie

Energiecoöperatie deA organiseert zonnepanelenactie

Snel goede zonnepanelen op je dak, tegen een mooie prijs èn deskundige levering, dat gunnen wij iedereen die zijn huis duurzaam maakt. Daarom organiseren we weer een zonnepanelenactie. Met drie Apeldoornse leveranciers maakten we een aantrekkelijk aanbod voor iedereen die zonnepanelen op eigen dak wil.
Michael Boddeke, directeur van energiecoöpratie deA: “Natuurlijk kun je online een zonnepanelenstunter uitzoeken die je panelen op je dak legt. Bij onze coöperatie spreken we veel mensen die graag willen weten of de kwaliteit van de installatie goed is, of het bedrijf goede service heeft en betrouwbaar is. Daar helpen we graag bij. Daarom zijn we deze actie gestart. Zonnepanelen koop je voor tientallen jaren. Je wilt natuurlijk wel dat je een goede koop doet, dat je veel energie gaat opwekken en geen gezeur hebt met een leverancier. Onze ervaring is dat dat met lokale partijen goed te organiseren is. Daarom starten we weer een zonnepanelenactie.”

Energielabel

In het aanbod zijn voor drie pakketten van 9, 12 of 15 panelen de prijzen in beeld gebracht. Op die manier krijgt de bewoner vooraf een beeld van de kosten. Het aanbod wordt gedaan in samenwerking met drie lokale installatiebedrijven. Als mensen zich aanmelden, komt er iemand van een bedrijf langs om te kijken naar de mogelijkheden en doet een voorstel op maat. Gaat de bewoner akkoord, dan liggen er nog voor de zomer zonnepanelen op het dak. Daarnaast verzorgt de leverancier de teruggave van de btw en kan de bewoner zijn energielabel gratis opwaarderen.
Naar Zonnepanelenactie>