Zonnepanelen met deA

Zonnepanelen met deA in vijf stappen

Wil je zonnepanelen op je huis? Onze coöperatie helpt je. Samen met lokale installateurs maken we het je makkelijk. Hoe werkt dat?

Stap 1: Inschrijven

Schrijf je in via onze website. Bij de inschrijving geef je aan in welke maatregel(en) je geïnteresseerd bent. Op basis van je inschrijving, selecteren wij een geschikt bedrijf.

Stap 2: Opnemen van je woning

Het bedrijf neemt binnen vijf werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan je woning.
Het bezoek aan de woning is nodig om te bepalen wat voor jouw woning de beste oplossing is. Niet iedere oplossing is namelijk overal mogelijk.

Stap 3: Uitbrengen van de offerte

Het bedrijf brengt binnen zeven werkdagen nadat de woning bezocht is een offerte uit. deA ontvangt tevens een kopie van de offerte.
Nadat je de offerte geaccepteerd, wordt het werk ingepland.

Stap 4: Uitvoeren van het werk

Na opdrachtverlening worden, indien niet voorradig, de benodigde materialen besteld en daarna wordt uw eigen 'energiecentrale' zo snel mogelijk bij u thuis afgeleverd/geïnstalleerd.

Stap 5: Aanmelden voor terugleveren
Aanmelden voor terugleveren kan al voordat u uw zonnepanelen installeert. Registreer zodra u weet wat het vermogen van uw installatie is. Zo kunt u sneller van start. U kunt dan ook contact opnemen met uw energieleverancier om afspraken te maken over een eventuele terugleververgoeding.

Via Energieleveren.nl wordt het terugleveren centraal geregeld. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Uw NAW-gegevens.
  • Uw installatiegegevens (type installatie, vermogen etc.).

De kracht van onze samenwerking

deA organiseert dit zonnepanelenaanbod samen met een aantal lokale en regionale bedrijven. De kracht van deze samenwerking is dat we:

  • voor vrijwel elke situatie een oplossing hebben.
  • kwaliteit en betrouwbaarheid bieden en natuurlijk een scherpe prijs.
  • geselecteerde zonnepanelen en omvormers van A-kwaliteit bieden.

Waarom organiseert deA deze actie?

Zonne-energie is schone energie. Helemaal als je die zelf opwekt. Daarom helpen we je bij het verduurzamen van je woning. Iedereen die dat wil, helpen we graag de volgende stap te zetten. We werken bij voorkeur samen met lokale en regionale bedrijven.

Stap-voor-stap benadering

We geloven in een stap-voor-stap benadering in het duurzaam maken van je huis, waarbij de ene stap gevolgd wordt door een volgende stap. We gaan uit van een langjarige contactrelatie, samen bereiken we meer.

Onze onafhankelijke rol

Onze coöperatie verdient niet aan deze zonnepanelenactie. Onze onafhankelijke rol vinden we belangrijk en we hanteren daarom ook geen provisie-model. We beschouwen deze actie als een investering. Waardeer je wat we doen? Sluit je bij ons aan en word lid! 

Zonnepanelenaanbod in Apeldoorn

deA | Zonnepanelenactie Apeldoorn

Kies voor zonnepanelen in Apeldoorn

in samenwerking met lokale bedrijven

Samen bereiken we meer

deA | Zonnepanelen Installatie

Zonne-energie is schone energie

We helpen je graag de volgende stap te zetten