Zonnepanelen met deA

Zonnepanelen in vijf stappen

Wil je zonnepanelen op je huis of bedrijf, direct beginnen met besparen op de energierekening en stroom opwekken met je eigen zonnepanelen? Wij helpen je. Samen met lokale en regionale installateurs maken we het je makkelijk. Hoe werkt dat?

Schrijf je in via onze website. Bij de inschrijving geef je aan in welke maatregel(en) je geïnteresseerd bent. Op basis van je inschrijving, selecteren wij een geschikt bedrijf.

Het bedrijf neemt binnen vijf werkdagen contact met je op om een afspraak te maken voor een bezoek aan je woning.
Het bezoek aan de woning is nodig om te bepalen wat voor jouw woning de beste oplossing is. Niet iedere oplossing is namelijk overal mogelijk.

Het bedrijf brengt binnen tien werkdagen nadat de woning bezocht is een offerte uit. deA ontvangt tevens een kopie van de offerte.
Nadat je de offerte hebt geaccepteerd, wordt het werk ingepland.

Na opdrachtverlening worden, indien niet voorradig, de benodigde materialen besteld en daarna wordt je zonnepanelensysteem zo snel mogelijk bij je thuis afgeleverd en volledig werkend afgemonteerd. Als het installatiebedrijf klaar is ga je dezelfde dag nog duurzame energie opwekken.

Aanmelden voor terugleveren kan al voordat de zonnepanelen geïnstalleerd zijn. Registreer zodra je weet wat het vermogen van de installatie is. Zo kunt je sneller van start. Je kunt dan ook contact opnemen met je energieleverancier om afspraken te maken over een eventuele terugleververgoeding.

Via Energieleveren.nl wordt het terugleveren centraal geregeld. Houd de volgende gegevens bij de hand:

  • Je NAW-gegevens.
  • De installatiegegevens (type installatie, vermogen etc.).

De kracht van onze samenwerking

deA organiseert dit zonnepanelenaanbod samen met een aantal lokale en regionale bedrijven. De kracht van deze samenwerking is dat we:

  • voor vrijwel elke situatie een oplossing hebben.
  • kwaliteit en betrouwbaarheid bieden en natuurlijk een scherpe prijs.
  • geselecteerde zonnepanelen en omvormers van A-kwaliteit bieden.
  • het geleverde werk steekproefsgewijs controleren

Waarom organiseert deA deze actie?

Zonne-energie is schone energie. Helemaal als je die zelf opwekt. Daarom helpen we je bij het verduurzamen van je woning. Iedereen die dat wil, helpen we graag de volgende stap te zetten. We werken bij voorkeur samen met lokale en regionale bedrijven.

Stap-voor-stap benadering

We geloven in een stap-voor-stap benadering in het duurzaam maken van je huis, waarbij de ene stap gevolgd wordt door een volgende stap. We gaan uit van een langjarige contactrelatie, samen bereiken we meer.

deA en onze onafhankelijke rol

Onze coöperatie verdient niet aan deze zonnepanelenactie. Onze onafhankelijke rol vinden we belangrijk en we hanteren daarom ook geen provisie-model. We beschouwen deze actie als een investering. Waardeer je wat we doen? Sluit je bij ons aan en word lid! 

Energie van je eigen zonnepanelen

Zonnepanelen met deA in Apeldoorn

Zonnepanelen, zelf zonne-energie opwekken!

in samenwerking met lokale bedrijven

deA | Zonnepanelenactie Apeldoorn

Richtprijzen zonnepanelenpakketten

Schuin dak 
String (serie geschakeld) € 3.590,00
SolarEdge (parallel geschakeld) € 3.790,00
  
Plat dak 
String (serie geschakeld) € 3.810,00
SolarEdge (parallel geschakeld) € 4.010,00

Full Black panelen  >300Wp
Prijzen exclusief BTW

Compleet verzorgd aanbod


Inclusief Online monitor systeem

Met het monitor systeem kun je in één oogopslag de opbrengst van de zonnepanelen inzien en eenvoudig de installatie op afstand volgen.

BTW teruggave zonnepanelen
Geen gedoe met de belastingdienst, de installateur verzorgt de teruggave van de BTW die over het aanschafbedrag en de installatie is betaald.

Opwaardering energielabel
Het opwaarderen van het energielabel is in dit totaalaanbod meegenomen. Het opwaarderen doe je online. Je ontvangt een code waardoor je geen factuur ontvangt voor het updaten van het energielabel.

 

Direct besparen

10 zonnepanelen leveren al snel een besparing van zo'n €550 per jaar op. Begin ook met besparen op je energierekening met zonnestroom van jouw zonnepanelen! 

Geen winstoogmerk

Wij zijn een coöperatie en hebben geen winstoogmerk. Alle winst is een investering om nog meer positieve energie op te wekken. Gewoon in Apeldoorn.

Hoger energielabel

Investeren in zonnepanelen verhoogt meteen de waarde van je woning. Je huis krijgt een hoger energielabel en is aantrekkelijker voor toekomstige kopers.

Zelf opwekken

Zelf zonne-energie opwekken met zonnepanelen van jouw dak, dat is een realistische optie. 100% duurzame energie van de zon, geen transport én vervuiling en minder CO2 in de atmosfeer.

Direct besparen met stroom van je eigen zonnepanelen

we helpen je graag om zelf groene stroom op te wekken