Profile Janssen de Fietsspecialist

Profile Janssen de Fietsspecialist

Bij de keuze voor een energieleverancier moeten we daarom, naast het milieu-aspect, ook scherp op de prijs letten. Bij deA bleek dat hand in hand te gaan. Het feit dat deA de marge weer besteedt aan nieuwe duurzame projecten in Apeldoorn, geeft ons nog een extra goed gevoel. De keuze voor deA is dus goed voor het milieu en voor onze portemonnee.

Arjin Jans, directeur Foenix

Arjin Jans, directeur Foenix

We moeten toe naar een samenleving met hergebruik en hernieuwbaarheid. In onze visie hoort daar ook een schone energievoorziening bij. Wij zijn er daarom trots op dat ons dak meedoet met Buurtstroom en hopen dat veel buurtbewoners meedoen! Ik hoop dat deA nog meer gaat zorgen voor het opwekken en leveren van groene energie en nog meer bij gaat dragen aan het bewust maken van alle Apeldoorners als het gaat over duurzaamheid.

Veldwerk Nederland in Het Woldhuis

Veldwerk Nederland in Het Woldhuis

Voor o.a. de verwarming maken we natuurlijk gebruik van groene energie van deA (duurzame energie Apeldoorn). Een bewuste keuze om de energie die wij nodig hebben, lokaal te laten opwekken op een manier die het label groen verdient.

Klimbos Veluwe Apeldoorn

Klimbos Veluwe Apeldoorn

Groene stroom hoeft helemaal niet duurder te zijn dan grijze, en bij deA ben je vele malen beter bezig!

Bert Nijkamp, biologische slagerij de Groene Weg

Bert Nijkamp, biologische slagerij de Groene Weg

Bij deA en de Groene Weg ben je welkom als klant, ook met vragen. In de winkel wordt je vakkundig te woord gestaan, liggen recepten en informatiebulletins klaar, is er tijd voor een praatje en aandacht voor elkaar. Zo’n manier van leven en genieten, daar kies je toch voor?

‘Groen’ gebak bij Bakkerij Maassen

‘Groen’ gebak bij Bakkerij Maassen

Als het om energiebesparing gaat, valt er in de bakkerswereld nog veel te winnen”, vertelt Gé Hendricksen. “Denk maar aan al die koelingen, vriezers, verlichting in de winkels et cetera. In onze bakkerij zijn we eerst aan de slag gegaan met het vervangen van de oude motoren van de koelingen. Een flinke investering die we echter in drie jaar al terug hebben verdiend.