Leen deze vakantie je solar-boot of -helikopter van deA

Leen deze vakantie je solar-boot of -helikopter van deA

Vanaf deze vakantie kun je bij deA bouwpakketten van Fischer Technik lenen. Je kunt hiermee zelf een boot of helikopter op zonne-energie in elkaar zetten. De pakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

Alles draait op zonne-energie

deA leent twee verschillende bouwpakketten van Fischer Technik uit. De eerste is de solar-boot. Dit is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder en bestaat uit 160 kleine onderdelen waarvan je twee verschillende soorten boten, een auto of ventilator kunt maken. De tweede is voor kinderen vanaf 7 jaar en bevat verschillende onderdelen om drie verschillende modellen te maken, waaronder een helikopter. De propellertjes draaien op zonne-energie dat wordt opgewekt met behulp van een klein zonnepaneeltje.

Bekijk de filmpjes

Het lenen gaat simpel in zijn werk. Vul onderstaand formulier in en geef aan dat je een bouwpakket wilt lenen. deA neemt contact met je op en vertelt je wanneer je het pakket op kunt halen. Ben je lid van deA dan is het gratis, anders betaal je vijf euro plus een kleine borg.

Lenen in de leenwinkel is uitsluitend voor leden

Leenwinkel

Alles zelf kopen is echt niet nodig: leden kunnen bij ons lenen. Zie het als een bibliotheek: je leent wat je nodig hebt, en brengt het daarna weer terug. Goedkoop en wel zo duurzaam.