Matendreef

Je buurt


Samen aan de slag

Matendreef

Onze energiecoöperatie in Matendreef

Duurzaam leven, energie besparen of opwekken, samen is veel leuker en bereik je meer. Met goed advies en handige acties helpen we je bij het verduurzamen van je huis en je buurt. Bekijk welke activiteiten er zijn in Matendreef.

Je huis in Matendreef

Natuurlijk wil je energie besparen: dat scheelt geld, energie en is duurzaam. Maar hoe pak je het aan? Welke zonnepanelen kies je? Is een warmtepomp een goed idee? Wat kan er met de huizen in jouw buurt? Onze coöperatie helpt je verder met goede informatie en handige hulp.

In je buurt

En wist je dat je samen met je buurt energie kunt opwekken? Bijvoorbeeld op een dak in de buurt. Daar hebben we al veel ervaring mee en we helpen jullie graag jullie plannen te realiseren.
Denken jullie over opslag van energie of hoe jullie van het gas af gaan? Sluit je aan, bij deA zit je dan helemaal op de juiste plek.

Wil je zelf aan de slag in Matendreef? Neem contact met ons op. We denken mee en helpen je graag verder. Samen energie besparen en opwekken is niet alleen leuk, het is makkelijker en voordeliger dan alleen.

 • 7
  feb

  Bijeenkomst energiecoaches

  19:00 tot 21:00

 • 14
  apr

  Kwartaaloverleg deA

  09:00 tot 11:00, Acec Café, Roggestraat 44

 • 18
  apr

  Ledenvergadering deA

  19:30 tot 21:30, ACEC-café, begane grond, Roggestraat 44

 • 14
  jul

  Kwartaaloverleg deA

  09:00 tot 11:00, Acec Café, Roggestraat 44

Dit deden we in 2021

CO2 besparen en duurzaam leven in 2021

Wil jij CO2 besparen en duurzaam leven? Goed bezig! Wij ook, dus daarom doen we het samen als coöperatie. Energie besparen en je huis verduurzamen, we zijn er gek op. Word jij hier ook blij van? Meld je aan! Vanaf 10 euro ben je lid van onze coöperatie.

Word je ook lid?
Matendreef

De groene golf door Apeldoorn

Vorig jaar liepen we 5356 Apeldoorners met het verduurzamen van hun huis. We wekten samen groene stroom op voor 7100 huishoudens. Bekijk hier onze activiteiten in 2021.