deA | Isolatieactie

Isoleer je huis, samen met deA

in samenwerking met lokale en regionale bedrijven

Comfortabel en energiezuinig

Isolatie maakt je huis comfortabel en energiezuinig. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, je bereidt je huis ook voor op een aardgasvrije toekomst. Samen met bedrijven uit de buurt doen we een aanbod voor drie meest toegepaste isolatievormen: vloer-, spouwmuur- en glasisolatie. Alledrie leveren ze direct comfort en verdienen ze zichzelf binnen enkele jaren terug.

Actie vloer-, spouwmuur- en glasisolatie

Tijdens deze actie profiteer je van de afspraken die we gemaakt hebben met betrouwbare bedrijven uit Apeldoorn en omgeving. Zij doen een scherp aanbod. Voor spouwmuur- en vloerisolatie is er een aangepaste vierkantemeterprijs. Voor glasisolatie is er een korting. Niet alleen de prijs is goed, maar ook de afspraken. Binnen 3 dagen maken ze een afspraak, binnen enkele weken is het werk uitgevoerd (glas plaatsen duurt iets langer). Bekijk alle informatie en prijzen.

Wel zo duurzaam

Met isolatie geef je je huis een extra laag die warmte en kou goed tegen houdt. Je maakt je huis behaaglijker in de zomer en de winter. Meer warmte vasthouden in de winter betekent een lager gasverbruik. Een goed geïsoleerd huis blijft in de zomer langer koel. Minder energiegebruik betekent ook: een lagere CO2-uitstoot. Wel zo duurzaam! Want de groenste energie is de energie die je niet hoeft op te wekken.

UPDATE subsidie

Voor het isoleren van je woning is ook in 2021 een rijkssubsidie beschikbaar. Voorwaarde is dat er minimaal 2 maatregelen worden genomen om het huis duurzamer te maken. De ISDE-regeling gaat in per 1 januari, maar isolatiemaatregelen die uitgevoerd zijn na 30 juni 2020 mogen worden meegenomen in de aanvraag.

De actie loopt van 15 sept t/m 31 maart 2021

Geen verrassingen

Geen verrassingen en een overzichtelijk aanbod zodat je van tevoren weet wat je krijgt.

Direct besparen

Nu inschrijven betekent dat je er deze winter al warm bij zit en bespaart op je gasverbruik.

Passend aanbod

Geen standaardwerk maar een passende offerte die past bij je huis en je wensen.

Geef je huis een extra laag die warmte en kou goed tegen houdt

in samenwerking met lokale en regionale bedrijven