Isolatie: met isoleren zit je altijd goed

Is je isolatie op orde?


check je woning en begin direct met besparen

Isolatie: met isoleren zit je altijd goed

In samenwerking met lokale en regionale bedrijven

Isolatie is fijn voor je huis en voor jezelf. Is jouw isolatie nog op orde? Met goede isolatie bespaar je direct op je energierekening. Lokale en regionale bedrijven doen je een aanbod voor het isoleren van je spouwmuur, dak of vloer. En voor het vervangen van glas.

Vloer-, spouwmuur-, glas en dakisolatie

Profiteer van de afspraken die we gemaakt hebben met betrouwbare bedrijven uit Apeldoorn en omgeving. Binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak om bij je thuis de situatie op te nemen en ontvang je vervolgens een offerte op maat. Je kunt een offerte aanvragen voor vloer-, spouwmuur-, glasisolatie en dakisolatie van binnenuit.

Isolatie maakt je huis comfortabel en energiezuinig. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, je bereidt je huis ook voor op een aardgasvrije toekomst. Een goed-geïsoleerd huis is geschikt voor verschillende vormen van gasvrij verwarmen, zoals een warmtenet of een warmtepomp.

Isolatie: met isoleren zit je altijd goed
De energiecoach van energiecoöperatie deA hielp ons goed op weg met adviezen en betrouwbare bedrijven Johan van der Weele
Is je isolatie op orde?

Mijn huis heeft:

– Ouder dubbelglas (geen ++)
– Geen vloerisolatie
– Geen zolderisolatie
– Ik weet het niet

Gelden 1 of 2 van deze punten voor jou?
Dan is de isoleren mogelijk interessant voor jouw situatie. We geven je graag alle informatie over het verbeteren van je huis.

Isolatie: met isoleren zit je altijd goed

Check je woning

en kijk of isoleren iets voor jou is.

deA | Partner Bouman Glasisolatie Bespaar energie door glas vervangen

Glasisolatie

Enkel glas vervangen is altijd zinvol. Dubbel glas vervangen levert ook winst op.

Bespaar energie met glasisolatie

Glasisolatie

Glas vervangen kan een zinvolle stap zijn in het isoleren van je huis. Je huis wordt er comfortabeler door en je hebt minder koudeval. Ook kun je op lagere temperatuur verwarmen.

Meer informatie
Spouwmuurisolatie levert direct besparing

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een makkelijke manier om snel te isoleren. Het levert veel energiebesparing op. Je spouwmuur wordt vooraf natuurvrij gemaakt.

Meer informatie
Isolatie: met isoleren zit je altijd goed Bespaar energie met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie bespaar je energie en heb je geen gedoe in huis. Het is snel klaar en je hebt er direct profijt van.

Ervaringen van bewoners

Familie Van der Weele
Eerst isoleerden we ons huis, toen kozen we voor gasloos verwarmen. We hebben hierdoor een lagere energierekening. En we zijn goed bezig, want we doen ook iets voor het milieu. Familie Van der Weele
Ron Rutte
Mijn schoonvader had al eerder gezegd: ”Je moet gaan isoleren, want dat is veel beter”. Door het gesprek met de energieconciërge heb ik besloten om het te gaan doen. Ron Rutte
Isolatieactie
Je woning isoleren is een goede eerste stap om je huis te verduurzamen. We moeten wat doen aan de klimaatproblemen, dat zijn we verplicht aan de volgende generatie, onze kinderen! Michel Gerritsen
 • 11
  okt

  Woon je in Welgelegen? Kom naar de cv-workshop!

  19:30 tot 21:30, Hertog van Gelre basisschool – Morellenlaan 47

 • 12
  okt

  Woon je in Sprengenbos, Spainkbos of Sprengenweg Noord? Kom naar de cv-workshop!

  19:15 tot 21:30, Ontmoetingsplek Ontmoet en Co | Roggestraat 35, Apeldoorn

 • 13
  okt

  Kwartaaloverleg deA

  09:00 tot 11:00, ACEC Café. Roggestraat 44, Apeldoorn

 • 24
  okt

  Bijeenkomst energiecoaches

  19:30 tot 21:00, ACEC | Roggestraat 44

in samenwerking met lokale en regionale bedrijven

Isoleer je huis, samen met deA

Met isolatie geef je je huis een extra laag die warmte en kou goed tegen houdt. Je maakt je huis behaaglijker in de zomer en de winter. Meer warmte vasthouden in de winter betekent een lager gasverbruik. Een goed geïsoleerd huis blijft in de zomer langer koel. Minder energiegebruik betekent ook: een lagere CO2-uitstoot. Wel zo duurzaam! Want de groenste energie is de energie die je niet hoeft op te wekken.

Offerte aanvragen