isolatie

Is je isolatie op orde?


check je woning en begin direct met besparen

isolatie

Met isoleren zit je altijd goed

Isolatie is fijn voor je huis en voor jezelf. Is jouw isolatie nog op orde? Met goede isolatie bespaar je direct op je energierekening. Lokale en regionale bedrijven doen je een aanbod voor het isoleren van je spouwmuur, dak of vloer. En voor het vervangen van glas.

Vloer-, spouwmuur-, glas en dakisolatie

Profiteer van de afspraken die we gemaakt hebben met betrouwbare bedrijven uit Apeldoorn en omgeving. Binnen 10 werkdagen maken ze een afspraak om bij je thuis de situatie op te nemen en ontvang je vervolgens een offerte op maat. Je kunt een offerte aanvragen voor vloer-, spouwmuur-, glasisolatie en dakisolatie van binnenuit.

Isolatie maakt je huis comfortabel en energiezuinig. Dat is niet alleen prettig voor jezelf, je bereidt je huis ook voor op een aardgasvrije toekomst. Een goed-geïsoleerd huis is geschikt voor verschillende vormen van gasvrij verwarmen, zoals een warmtenet of een warmtepomp.

isolatie
De energiecoach van energiecoöperatie deA hielp ons goed op weg met adviezen en betrouwbare bedrijven Johan van der Weele
Is je isolatie op orde?

Mijn huis heeft:

– Ouder dubbelglas (geen ++)
– Geen vloerisolatie
– Geen zolderisolatie
– Ik weet het niet

Gelden 1 of 2 van deze punten voor jou?
Dan is de isoleren mogelijk interessant voor jouw situatie. We geven je graag alle informatie over het verbeteren van je huis.

isolatie

Check je woning

en kijk of isoleren iets voor jou is.

isolatie Bespaar energie door glas vervangen

Glasisolatie

Enkel glas vervangen is altijd zinvol. Dubbel glas vervangen levert ook winst op.

Bespaar energie met glasisolatie

Glasisolatie

Glas vervangen kan een zinvolle stap zijn in het isoleren van je huis. Je huis wordt er comfortabeler door en je hebt minder koudeval. Ook kun je op lagere temperatuur verwarmen.

Spouwmuurisolatie levert direct besparing

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een makkelijke manier om snel te isoleren. Het levert veel energiebesparing op. Je spouwmuur wordt vooraf natuurvrij gemaakt.

Een spouwmuur bestaat uit een binnen- en een buitenmuur met daartussen een smalle luchtruimte van gemiddeld vier tot zeven centimeter lucht. Deze spouw kan gevuld worden met isolatiemateriaal.

isolatie Bespaar energie met spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie

Met spouwmuurisolatie bespaar je energie en heb je geen gedoe in huis. Het is snel klaar en je hebt er direct profijt van.

Ervaringen van bewoners

Familie Van der Weele
Eerst isoleerden we ons huis, toen kozen we voor gasloos verwarmen. We hebben hierdoor een lagere energierekening. En we zijn goed bezig, want we doen ook iets voor het milieu. Familie Van der Weele
Frans Damen
Isoleren was mijn eerste stap om mijn energierekening naar beneden te krijgen. Met de radiatorairco bespaar ik veel gas. Het is mijn ei van Columbus. Frans Damen
Michel Gerritsen
Je woning isoleren is een goede eerste stap om je huis te verduurzamen. We moeten wat doen aan de klimaatproblemen, dat zijn we verplicht aan de volgende generatie, onze kinderen! Michel Gerritsen
Familie Klein Velderman
Toen het onderhoudscontract voor onze ketel in 2018 werd beëindigd omdat de ketel te oud was geworden, was dat voor ons het moment om na te gaan denken over gasloos wonen. Familie Klein Velderman
Joost van Wetten
Mensen zeggen wel dat een jaren 30 woning moeilijk tot label A te verduurzamen is. Zelfs installateurs zeggen dat. Maar het is bij onze vorige woning ook gelukt en we gaan ervoor! Joost van Wetten
in samenwerking met lokale en regionale bedrijven

Isoleer je huis, samen met deA

Met isolatie geef je je huis een extra laag die warmte en kou goed tegen houdt. Je maakt je huis behaaglijker in de zomer en de winter. Meer warmte vasthouden in de winter betekent een lager gasverbruik. Een goed geïsoleerd huis blijft in de zomer langer koel. Minder energiegebruik betekent ook: een lagere CO2-uitstoot. Wel zo duurzaam! Want de groenste energie is de energie die je niet hoeft op te wekken.