Zonnepanelen

Martina van Veldhuizen koos voor zonnepanelen met de zonnepanelenactie van deA
De panelen doen het uitstekend. In het begin keek ik elke dag meerdere keren op de app, nu wat minder. Iedere maand krijg ik een maandoverzicht van mijn energieleverancier. Daarop staat mijn verbruik én nu dus ook mijn opwek. In april heb ik al meer opgewekt dan dat ik verbruik! Martina van Veldhuizen koos voor zonnepanelen met de zonnepanelenactie van deA
Mieke Steenbergen; “In de toekomst willen we onze energie opslaan”
Ons huis heeft een oud dak en ook de dakpannen zijn nog van 1930. Die zijn nog goed, dus we gaan ze niet vervangen. Maar panelen op dit dak was best een uitdaging. Uiteindelijk liggen ze er nu prima! Mieke Steenbergen; “In de toekomst willen we onze energie opslaan”
Hannie Webbers; Zonnepanelen meegefinancierd met hypotheek “Dik tevreden”
Al eerder wilden wij zonnepanelen, maar de aanschaf is toch een hele uitgave. We hadden al 5 winddelen aangeschaft en een stukje zonnedak via deA. Een hypotheekadviseur gaf ons de tip om zonnepanelen mee te financieren. Ik vroeg advies bij deA, die bracht me in contact met de SNS-bank. We sloten een duurzame hypotheek af met een bouwdepot voor de zonnepanelen. Hannie Webbers; Zonnepanelen meegefinancierd met hypotheek “Dik tevreden”