deA | Duurzame Wijken | Apeldoorn

Samen bereiken we meer

Wil je niet alleen je eigen huis, maar ook je wijk of je buurt duurzaam maken? Samen bereiken we meer! Onze coöperatie helpt verschillende wijken en buurten om hier stappen in te zetten. We denken mee over een warmtevoorziening zonder aardgas, kijken naar mogelijkheden voor zonnepanelen op grote gebouwen en natuurlijk helpen we de bewoners met het energiezuiniger maken van hun huis.

Comfortabel en energiezuinig

Wil je alvast beginnen je huis te verduurzamen om er een comfortabel en energiezuinige woning van te maken? Heb je vragen of ideeën, of tijd en zin om mee te denken en doen? Laat het ons weten, wij helpen je graag verder. Samen bouwen we aan duurzame wijken voor een schone, groene toekomst in Apeldoorn.

Bedrijven Apeldoorn Noord en Zuid

Verantwoord ondernemen betekent ondernemen met aandacht voor people, planet & profit. Han Meurs is energieregisseur bedrijven in Apeldoorn Noord- en Zuid. Het Apeldoornse bedrijfsleven kan een grotere rol spelen in het versnellen van de energietransitie. Han helpt bedrijven en bedrijfsterreinen verder, denkt mee over projecten, geeft informatie en begeleidt bij de zoektocht naar een duurzame energievoorziening voor bedrijven in Apeldoorn.