deA | In jouw buurt Apeldoorn

Ja!, ik wil een online afspraak met de energieconciërge

gratis advies en ledlampen van de energieconciërge

Acties in jouw buurt

Ugchelen, Vogelkwartier en Brummelhof, Anklaar, de Mheen en Osseveld, we komen eraan! Met deze acties in je buurt krijg je gratis producten en advies voor het energiezuiniger maken van je woning. Je krijgt advies dat ook echt werkt én je profiteert van scherpe prijzen.

Comfortabel wonen én energie besparen zijn belangrijk voor jou en voor de toekomst van je huis. Wist je dat je nu al veel kunt doen om je huis toekomst-klaar te maken? Daarmee bespaar je ook direct al op je energierekening! Wij komen in je buurt om je daarmee te helpen.

Samen met deA

De gemeente Apeldoorn heeft in 2020 extra geld om woningeigenaren zoals jij te helpen met verduurzamen. Samen met Energiek Apeldoorn en het Regionaal Energieloket helpt onze energiecoöperatie, deA, je met diverse gratis activiteiten en producten.

Kijk hier wat we organiseren in jouw buurt

caret-down caret-up caret-left caret-right

Vanaf september komen we naar je toe!

  • Ugchelen, 12 september - 9 oktober
  • Vogelkwartier, 3 oktober - 6 november
  • Brummelhof, 31 oktober - 4 december
  • Anklaar, 30 november - 22 januari
  • De Mheen, 25 januari - 28 februari
  • Osseveld, 22 februari - 5 maart 

Gratis ledlampen, een waterbesparende douchekop en radiatorfolie. Maak een afspraak en ga samen met de energieconciërge aan de slag in je huis. Inclusief de meest effectieve bespaartips.

Tocht aanpakken is een makkelijke manier om energie te besparen en het is nog comfortabel ook! Volg het gratis webinar met een doe-het-zelf over kierdichting en het aanpakken van tocht in huis. 

Weten waar jouw huis warmte lekt? Meld je aan! De energieconciërge maakt dan binnenkort een warmtebeeld van je huis. Een goede start om erachter te komen waar je huis warmte verliest.

Isolatie maakt je huis comfortabel, energiezuinig en je maakt je woning klaar voor de  toekomstApeldoornse bedrijven doen je een scherp aanbod voor vloer-, muur- en glasisolatie.

Klaar voor de toekomst

Maak je huis klaar voor de toekomst met gratis ledlampen, een waterbesparende douchekop en radiatorfolie.

Pak je kans

Gratis hulp en advies voor het verduurzamen van de koopwoning of particuliere huurwoning.

Agenda
Bekijk alle aankomende activiteiten om je huis klaar te maken voor de toekomst