deA | In jouw buurt Apeldoorn

Osseveld 16 maart | informatiebijeenkomst ‘Mijn huis klaar voor de toekomst'

Theo van Es, senior-adviseur Energietransitie, vertelt over de toekomstvisie

Acties in jouw buurt

Ugchelen, Vogelkwartier en Brummelhof, Anklaar, de Mheen en Osseveld, we komen eraan! Met deze acties in je buurt krijg je gratis producten en advies voor het energiezuiniger maken van je woning. Je krijgt advies dat ook echt werkt én je profiteert van scherpe prijzen.

Comfortabel wonen én energie besparen zijn belangrijk voor jou en voor de toekomst van je huis. Wist je dat je nu al veel kunt doen om je huis toekomst-klaar te maken? Daarmee bespaar je ook direct al op je energierekening! Wij komen in je buurt om je daarmee te helpen.

Samen met deA

De gemeente Apeldoorn heeft in 2020 extra geld om woningeigenaren zoals jij te helpen met verduurzamen. Samen met Energiek Apeldoorn en het Regionaal Energieloket helpt onze energiecoöperatie, deA, je met diverse gratis activiteiten en producten.

Kijk hier wat we organiseren in jouw buurt

caret-down caret-up caret-left caret-right
Je huis duurzaam maken op een manier die bij jou past: wij helpen je met tips die werken en scherpe acties.
Eerst advies nodig? Vraag de energiecoach, die helpt je graag!

Isolatie maakt je huis comfortabel, energiezuinig en je maakt je woning klaar voor de  toekomstApeldoornse bedrijven doen je een scherp aanbod voor vloer-, muur- en glasisolatie.

Tocht aanpakken is een makkelijke manier om energie te besparen en het is nog comfortabel ook! Volg het gratis webinar met een doe-het-zelf over kierdichting en het aanpakken van tocht in huis.

Een lagere energierekening, meer comfort, van het gas af, kozijnen vervangen, isoleren of een warmtepomp? Wat zijn jouw wensen? En waar moet je beginnen? De energiecoach helpt je verder.

Het HOOMdossier is voor jou beschikbaar. Kies online hoe je je huis wil verduurzamen en krijg overzicht van kosten en opbrengsten. Vul zelf of samen met de energiecoach in. Maak een afspraak, online of bij je thuis.

Klaar voor de toekomst

Maak je huis klaar voor de toekomst met gratis ledlampen, een waterbesparende douchekop en radiatorfolie.

Pak je kans

Gratis hulp en advies voor het verduurzamen van de koopwoning of particuliere huurwoning.

Agenda
Bekijk alle aankomende activiteiten om je huis klaar te maken voor de toekomst