CV wat kan je ermee?

Bespaar geld, gas en krijg meer comfort in je woning


het inregelen van je cv scheelt jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro's

CV wat kan je ermee?

CV wat kan je ermee?

Let op! Je kunt nog t/m 31 mei met korting je cv-installatie laten instellen

Heb jij een hoog gasverbruik? Heb je kamers die je niet goed warm kunt krijgen of suizen je verwarmingsbuizen? Laat dan je cv-installatie instellen. Hiermee bespaar je jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro’s op je energierekening en wordt het comfortabeler in je huis.

Inschrijven Cv instellen

Je huis zo efficiënt mogelijk verwarmen

Ongeveer 75% van de hr-ketels in Nederland staat verkeerd ingesteld, waardoor ze onnodig veel gas en stroom verbruiken. Ook stroomt het water vaak te snel door de radiatoren, waardoor ruimtes niet of onvoldoende warm worden en er vervelende bijgeluiden ontstaan. Door je cv-installatie te laten instellen, verwarm je je huis efficiënt en verbruik je zo min mogelijk energie.  

Warmtepomp

Ook als je de aanschaf van een warmtepomp overweegt, is het slim je cv-installatie alvast voor te bereiden door hem correct in te laten stellen.

Cv wat kan je ermee?
CV wat kan je ermee?
Met waterzijdig inregelen bespaar je gas én geld. En het geeft comfort. Ideale actie met een hr-ketel en een minimaal gasverbruik van 1300 M³ per jaar.

Laat voordelig je cv instellen

Schrijf je in om tegen een voordelig tarief jouw installatie te laten instellen. Een erkend Apeldoorns installatiebedrijf komt bij je langs om de hr-ketel in te stellen op het juiste vermogen en de temperatuur op de juiste waarde. Verder wordt per radiator de waterstroom correct ingesteld.

Meedoen? Check eerst je kranen 

De actieprijs van € 260,- is gebaseerd op het instellen van een cv-installatie met regelbare radiatorkranen. Je kunt eenvoudig checken of je regelbare kranen hebt, door de knop van de kraan te halen en te kijken of je cijfers op het ventiel kunt vinden. Is dit het geval, dan heb je de juiste kranen. Normaal betaal je €350,- voor het instellen en met de actie geldt een korting van €90,-.

Heb je geen regelbare kranen dan kun je deze laten vervangen. Dit kost €95 per knop. Let op: bij een mix van kranen geldt maatwerk de prijs wordt vooraf met je besproken.

CV wat kan je ermee? Check eerst je kranen 

Checken of je regelbare kranen hebt

In dit filmpje kun je zien hoe je nagaat of jij de juiste kranen op je radiatoren hebt. 

Bespaar geld, gas en krijg meer comfort in je woning

Duurzaam en voordelig je cv instellen

Een installateur is 3 tot 4 uur bezig om het verwarmingssysteem in een woning goed in te stellen. Dit kost normaal € 350,-. Voor deze actie geldt korting van €90,- en betaal je € 260,-. De actie sluit op 31 mei 2022 of stopt eerder wanneer de beschikbare subsidie uitgegeven is.

Inschrijven cv instellen