CV wat kan je ermee?

Bespaar geld, gas en krijg meer comfort


Het inregelen van je cv scheelt jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro's

CV wat kan je ermee?

Met korting je cv-installatie laten instellen 

Heb jij een hoog gasverbruik? Heb je kamers die je niet goed niet warm kunt krijgen of suizen je verwarmingsbuizen? Laat dan je cv-installatie instellen. Hiermee bespaar je jaarlijks enkele tientjes tot honderden euro’s op je energierekening en wordt het comfortabeler in je huis.  

Ongeveer 75% van de hr-ketels in Nederland staat verkeerd ingesteld, waardoor ze onnodig veel gas en stroom verbruiken. Ook stroomt het water vaak te snel door de radiatoren, waardoor ruimtes niet of onvoldoende warm worden en er vervelende bijgeluiden ontstaan. Door je cv-installatie te laten instellen, verwarm je je huis efficiënt en verbruik je zo min mogelijk energie.  

Ook als je de aanschaf van een warmtepomp overweegt, is het slim je cv-installatie alvast voor te bereiden door hem in te laten stellen.

Laat voordelig je cv instellen

Schrijf je in om tegen een voordelig tarief jouw installatie te laten instellen. Een erkend Apeldoorns installatiebedrijf komt bij je langs om de hr-ketel in te stellen op het juiste vermogen en een lagere temperatuur en regelt per radiator de waterstroom.

Meedoen? Check eerst je kranen 

De actieprijs van € 275 is gebaseerd op het instellen van een cv-installatie met regelbare radiatorkranen. Je kunt eenvoudig checken of je regelbare kranen hebt, door de knop van de kraan te halen en te kijken of je cijfers op het ventiel kunt vinden. Is dit het geval, dan heb je de juiste kranen. 

Heb je geen regelbare kranen dan kun je deze laten vervangen. Dit kost
€ 95 per knop. De installateur vervangt in een afspraak de kranen en stelt vervolgens je installatie in voor het actiebedrag van € 275. 
In het filmpje kun je zien hoe je nagaat of jij de juiste kranen op je radiatoren hebt. 

De actie sluit op 31 mei 2022 of stopt eerder wanneer de beschikbare subsidie uitgegeven is. 

Nog vragen? Bekijk het webinar 

Tijdens het webinar leggen we uit hoe je energie kunt besparen met je cv-installatie. Het waterzijdig inregelen komt daarin ook aan bod. Je krijgt dan alle informatie over het hoe en waarom van het inregelen uitgelegd en je kunt vragen stellen.

Cv wat kan je ermee?
CV wat kan je ermee?
Met waterzijdig inregelen bespaar je gas én geld. En het geeft comfort. Ideale actie met een hr-ketel en een minimaal gasverbruik van 1300 M³ per jaar.
Bespaar geld, gas en krijg meer comfort

Duurzaam en voordelig je cv instellen

Een installateur is 3 tot 4 uur bezig om het verwarmingssysteem in een woning goed in te stellen. Dit kost normaal tussen de € 300 en € 500. Voor deze actie geldt een standaardprijs van € 275 inclusief btw.

Inschrijven cv instellen
CV wat kan je ermee? Check eerst je kranen 

Checken of je regelbare kranen hebt

Haal de knop van de kraan en kijk of je cijfers op het ventiel kunt vinden. Ja? Dan heb je de juiste kranen!